Vilken MacBook? | Isabelles

Isabelles

Annons

Vilken MacBook?

macbookmacbook/Inspo från We Heart it/

Jag har sedan en tid tillbaka fått ett otroligt sug att spara till en MacBook dator. I och med att jag för tillfället använder mig av skoldatorn till i princip allt så kommer jag behöva köpa en ny dator när jag slutar skolan i Juni. Det enda jag för tillfället vet är att jag vill ha en bärbar MacBook men vad de olika modellerna har för fördelar/nackdelar har jag inte en aning om..

Jag vet att priset är ganska saftigt men och andra sidan är det ju (vad jag hört) ett riktigt bra märke och även någonting jag använder mig av varje dag för att t ex blogga. En dator är ju ingenting man köper sådär jätteofta så därför vill jag verkligen ha er hjälp nu! Ge mig era bästa tips ni som har macbook, vet en kompis som har och so on, alla tips är bra!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej! 
    Jag tycker helt klart att du ska skaffa en MacBook Pro! Jag har en sån som skoldator och jämför med en MacBook Air så är den mycket tyngre men nackdelen med air är att den inte har cdskiv fack och att den inte heller har lika stort lagringsminne. Visst är de dyra men det är såklart värt det! Kram på dig!
     

Annons
stats