Min stora kärlek | Isabelles

Isabelles

Annons

Min stora kärlek

min älskade/Jag och min kärlek under 3 år/

I hela 3 år har vi hållt ihop, jag och min kärlek. Det är en fantastisk känsla att älska någon – och veta att man är älskad tillbaka. Det är en dröm att vakna upp i den man älskars armar och få en godmorgonpuss på pannan, veta att man är värdefull och behövd. I mörkret har den här människan varit min största trygghet och en hård kram och en hand som torkat kinderna har räckt för att få mig hel igen.

Den här människan blev min livsglädje och att jag skulle få uppleva så fruktansvärt mycket med honom hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Vi har kunnat glädjas åt varandras framgångar, funnits där vid motgångar och lärt oss fantastiskt mycket om oss själva och varandra. Det är så här det alltid ska vara. För det är kärlek.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats