Börja om igen | Isabelles

Isabelles

Annons

Börja om igen

fitspooo

/Inspo from Weheartit/

Om det är någonting jag ångrar så är det hur otroligt dåligt jag tagit hand om min kropp. Jag har under en väldigt lång tid ätit dålig mat kombinerat med utebliven träning vilket resulterat i en dålig självkänsla och en kropp som inte orkar. Det är så lätt att falla i det träsket, och det är tufft att ta sig därifrån men jag har äntligen bestämt mig – jag ska klara det.

Om 53 dagar kommer jag stå i en vit klänning med min mössa och gråta ögonen ur mig för att jag tar studenten. Den dagen vill jag och ska jag känna mig fin vilket innebär att jag från och med idag kommer släppa gamla och dåliga vanor för att bli ett mer hälsosamt jag. Jag kommer inte att köra på någon strikt diet utan enbart hålla mig till regelbunden träning och motstå onyttigheter under vardagar. Ni kommer naturligtvis få följa med på min resa genom att få ta del av tips på appar, goda recept, inspirationsbilder och en massa annat.  SÅ TAGGGAD!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats